Je socials en website vullen met professionele content? Boek nu een workshop "fotografie met je smartphone"

social-media-vianne-scharloo.webp

Fotografie met je smartphone

Stop met stockfoto’s en creëer je eigen beeldbank. Je hoeft geen dure fotograaf in te huren als je weet hoe je met je smartphone zelf mooie foto’s kunt maken.

Ben jij ondernemer of ben jij verantwoordelijk voor de communicatie binnen jouw organisatie? En vind je het lastig om elke keer maar weer die mooie foto te maken voor je socials of je website? Doen jouw concullega’s het beter en wil je zelf ook naar een next level fotografie? Dan is dit een ideale workshop om te volgen. 

Bij fotografiemetjesmartphone.nl vinden we het belangrijk dat je wel authentiek kunt zijn, maar dat je dat wel doet met mooie beelden. Stop met stockfoto’s en creëer je eigen beeldbank. Je hoeft geen dure fotograaf in te huren als je weet hoe je met je smartphone zelf mooie foto’s kunt maken.

Goed licht, focus, compositie, contrast. Allemaal elementen die je foto nodig heeft om op te vallen in de grote massa content die dagelijks online en vooral op socials verschijnen. Met de juiste tips en tricks, weet jij hoe je deze elementen kunt inzetten om een professionele opvallende foto te maken, die recht doet aan jou en jouw organisatie. En ook nog eens het juiste verhaal vertelt. Geen moeilijke programma’s, geen dure tools, gewoon de functies van je telefoon en wat snelle, simpele apps die je eventueel kunt gebruiken. 

Je gaat het geleerde ook gelijk in de praktijk oefenen, zodat jij direct aan de slag kunt. O ja, het is ook nog eens een hele interactieve workshop, waarin je heel veel lol gaat hebben. Dus je leert heel veel, maar het is ook supertof om te doen als teamuitje. Twee vliegen in één klap. 

Tijdens deze workshop leer je

Omdat geen organisatie hetzelfde is, neem ik van tevoren altijd contact met je op en bespreken we welke doelstellingen je hebt en wat je uit deze workshop wilt halen. Zo halen we beiden het meeste uit deze dag.