Je socials en website vullen met professionele content? Boek nu een workshop "fotografie met je smartphone"

1

Instagrammable foodfotografie

Social media zijn de meest veranderlijke en dynamische platforms die er online zijn. Deze workshop is speciaal voor horeca ondernemers, chefs en iedereen die in de horeca werkt en wil laten zien wat ze te bieden hebben voor hun gasten.

Jouw gerechten moeten instagrammable zijn! Dikke kans dat iemand dat ooit tegen je heeft gezegd. Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw gerechten inderdaad instagrammable zijn en hoe kun je nu zorgen dat de foto’s die je maakt recht doen aan het gerecht? Deze workshop is speciaal voor horeca ondernemers, chefs en iedereen die in de horeca werkt en wil laten zien wat ze te bieden hebben. 

Laat de beelden van je gerechten stralen op je social feeds en zorg dat deze opvallen tussen alle andere content. En hoe zorg je nu dat je deze beelden snel en efficiënt kunt maken en bewerken, zodat je geen zeeën van tijd kwijt bent. Stop met het inhuren van die dure fotograaf en zorg dat je zelf die professionele foto’s kunt maken. 

Het is een praktische workshop, dus leren en direct in de praktijk brengen. Dat is het motto van deze dag. Oefenen, verbeteren, nog meer oefenen en aanpassen. Aan het einde van de dag weet jij precies wat je moet doen en om jouw gerechten stralend in beeld te brengen. 

Omdat geen organisatie hetzelfde is, neem ik van tevoren altijd contact met je op en bespreken we welke doelstellingen je hebt en wat je uit deze workshop wilt halen. Zo halen we beiden het meeste uit deze dag.

Wil jij de next step zetten in fotografie?