Je socials en website vullen met professionele content? Boek nu een workshop "fotografie met je smartphone"

fotografie-met-je-smartphone-vianne-scharloo.webp

Storytelling en contentcreatie

Uitgekeken op reclamefoto’s en verkoopverhalen. We willen echtheid, puurheid, persoonlijkheid. Tijd om dat te vertellen, op een professionele manier.

Storytelling, content marketing, instagrammable… Allemaal kreten die je de afgelopen tijd vaak voorbij hoort komen. Dat is niet voor niets, want als je er uit wilt springen en er toe wilt doen binnen jouw branche, dan zul je aan de slag moeten.

Vaak spreek ik ondernemers die wel willen, maar niet goed weten wat hun verhaal is. Hoe ze dat op papier (of online) moeten krijgen en hoe ze hun verhaal het beste online kunnen delen. Vloggen, bloggen, video’s, foto’s, tekst, geluid… Er zijn zoveel mogelijkheden.

Als ondernemer creëer je vaak een blinde vlek. Jouw zaak is vooral je werkplek. Dat maakt dat je veelal de mooie dingen mist. Je kent het verhaal en denkt: “Is dat nu interessant om te delen?” Jazeker, want nog niet iedereen kent het verhaal en jouw verhaal is nog lang niet afgelopen. Elke dag, elke minuut, elke seconde wordt jouw verhaal aangevuld. Aangevuld met nieuwe producten, met nieuwe medewerkers, met beslissingen, met gevoel.

Key in dit verhaal is authenticiteit. We zijn allang uitgekeken op reclamefoto’s en verkoopverhalen. We willen echtheid, puurheid, persoonlijkheid. Zien wat we kopen, zien waar we naar toe gaan, zien wie dat voor ons mogelijk maakt. Dus wil jij je verhaal vertellen, dan moet je jezelf laten zien. Maar wel op een professionele manier. 

Tijdens deze workshop gaan we doelgericht aan de slag om jouw verhaal helder te krijgen, in tekst en beeld, zodat je de volgende dag direct aan de slag kunt. 

Wat leer je tijdens deze workshop?

Omdat geen organisatie hetzelfde is, neem ik van tevoren altijd contact met je op en bespreken we welke doelstellingen je hebt en wat je uit deze workshop wilt halen. Zo halen we beiden het meeste uit deze dag.

Wil jij jouw verhaal gaan vertellen?